Förslag på en ny avdelning

harald
Inlägg: 84
Blev medlem: 15 dec 2023, 16:29
Ort: Göteborg
Kontakt:

Re: Förslag på en ny avdelning

Inlägg av harald »

Den inställningen gör du i din kontrollpanel under Inställningar-Ändra visningsinställningar
K Lemming
Inlägg: 58
Blev medlem: 21 dec 2023, 23:31

Re: Förslag på annan visning

Inlägg av K Lemming »

harald skrev: 21 feb 2024, 23:16
Göran Kannerby skrev: 21 feb 2024, 19:42 Jag tror att önskemålet snarare gäller en annan visning av det material som redan finns. Går kanske att utveckla.
Det finns ju redan visning av alla trådar oavsett avdelning, så den här diskussionen är rätt meningslös.
Däremot så går det inte att skapa sådana virrvarr-trådar som man kunde göra i det gamla forumet och det är ju en fördel med det nya.
Själv tycker jag det är desto mer virrvarr känsla här än i gamla forumet. Där såg man direkt på trädstrukturen hur inlägg hängde ihop, här räcker det att någon en bit ner i en tråd svarar på ett tidigt inlägg i tråden och inte citerar så vet man många ggr inte vad dom svarar/kommenterat på.
Ulf L Eriksson
Inlägg: 29
Blev medlem: 19 dec 2023, 21:00
Ort: Luleå

Re: Förslag på annan visning

Inlägg av Ulf L Eriksson »

K Lemming skrev: 22 feb 2024, 13:22 ... här räcker det att någon en bit ner i en tråd svarar på ett tidigt inlägg i tråden och inte citerar så vet man många ggr inte vad dom svarar/kommenterat på.
Man får ju hoppas på att uppslutningen bakom forumet framdeles omfattas av sådan solidaritet att man vid svar ser till att tydliggöra vad man svarar på, vid behov genom att citera aktuell fråga. I den gamla strukturen var det för all del inte heller ovanligt att svar hamnade i "fel" gren av trådens utbredda grenverk, vilket var lika förvirrande.
harald
Inlägg: 84
Blev medlem: 15 dec 2023, 16:29
Ort: Göteborg
Kontakt:

Re: Förslag på en ny avdelning

Inlägg av harald »

Dessutom bör man starta en ny tråd om det är något annat än tråden ursprungliga ämne man vill diskutera. Om den nya tråden är föranledd av något i en existerande tråd, så kan man citera detta.
Skriv svar